17-19 Sep 2018 Berlin (Germany)

Program

Monday, September 17, 2018
08:00
09:00
10:00
11:00
12:00
13:00
14:00
15:00
16:00
17:00
18:00
›8:00 (1h)
›9:00 (10min)
› Aula
›9:10 (50min)
Invited keynote 1
Yannick Hoarau, University of Strasbourg
› Aula
›10:00 (15min)
› Aula
›10:15 (30min)
›10:45 (1h40)
Session 1-A : Aerodynamics
Cornelia Grabe, German Aerospace Center
› Room 121
›10:45 (1h40)
Session 1-B : Boundary layer flows
Zhixiang Xiao, Tsinghua University
› Room 129
›12:25 (1h35)
›14:00 (50min)
Invited keynote 2
Shia-Hui Peng, FOI
› Aula
›15:00 (1h15)
Session 2-A : Advances in HRLM
Mikhael Strelets, St. Petersburg Polytechnic University
› Room 121
›15:00 (50min)
Session 2-B : Aero-acoustics
Ulf Michel, CFD Software E+F GmbH
› Room 129
›16:15 (30min)
›16:45 (1h40)
Session 3 : Automotive
Johan Kok, NLR
› Aula
Session
Speech
Logistics
Break
Tour
e
Online user: 1